Uitverkocht: zing mee op de Radio 2 Singalong

woensdag 5 mei 2021 - 17:25
Het ging héél snel: de tickets van de Radio 2 Singalong waren in geen tijd de deur uit. Op zondag 19 december zingen 1000 luisteraars samen met Radio 2 en topdirigent Hans Primusz mee met de beste hits en grootste klassiekers op de Radio 2 Singalong in deSingel in Antwerpen.

Echt iédereen kan meezingen met Radio 2 Singalong. Het maakt dus niet uit of je enkel in de badkamer zingt of dat je nu ook al in een koor zingt. Je wordt deel van een 1000-koppig koor en onderschat de kracht daarvan niet... Geoefende zangers trekken minder ervaren zangers mee naar een hoger niveau. David Van Ooteghem testte het zelf al eens uit tijdens een repetitie van Hans Primusz. 

Doe de stemtest zoals Siska Schoeters

Hans Primusz ging ook langs bij Siska Schoeters in 'De Madammen' en onderwierp haar alvast aan een live stemtest. Benieuwd welk stemtype je hebt? Doe net als Siska de stemtest en maak je klaar voor de Radio 2 Singalong.

Er is nog meer!

In aanloop naar het event krijg je tips en online workshops van Hans Primusz zelf om er nog meer plezier uit te halen. In de namiddag van zondag 19 december oefen je een laatste keer in deSingel in Antwerpen zodat je 's avonds zeker uit volle borst kan meezingen! bekijk hier de eerste proefles!

Jammer, de tickets zijn uitverkocht! We houden je graag op de hoogte van een volgende editie.

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van een tweede editie? Schrijf je dan hieronder in!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!