Uitzonderlijke duetten tussen Bob Dylan en Johnny Cash worden uitgegeven

vrijdag 20 september 2019 - 13:38
Bob Dylan & Johnny Cash
Nooit eerder verschenen opnames van een uitzonderlijke samenwerking tussen Bob Dylan en Johnny Cash zijn nu uiteindelijk gebundeld op een cd-box.

We schrijven februari 1969. Johnny Cash en Bob Dylan zitten in een studio in het Amerikaanse Nashville. Gedurende 2 dagen jammen ze met Carl Perkins, zingen elkaars liedjes en schrijven 2 nieuwe composities.
Het eerste liedje is 'Wanted man', wat Johnny Cash een week later zal spelen tijdens het legendarische San Quentin-concert. Het andere is een duet 'Girl from the north county', wat uiteindelijk op het album 'Nashville Skyline' van Bob Dylan belandt.

Onuitgegeven

De uitzonderlijke samenwerking tussen Bob Dylan en Johnny Cash was al jaren gekend bij de muziekliefhebbers. Maar buiten deze 2 liedjes wisten niet veel mensen hoeveel nummers er nog in de kluis lagen.
Nu is het moment aangebroken om al deze onuitgegeven opnames te bundelen op een 3-delige cd-box 'Travelin 'Thru, 1967–1969: The Bootleg Series Vol. 15'. Je zal ze vanaf 1 november in de winkel kunnen vinden. Een ideaal kerstgeschenk!.

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!