Van Rambo tot Paris Hilton: de week van Dimitri Vegas

vrijdag 10 mei 2019 - 16:00
Dimitri Vegas
Dimitri Vegas heeft een drukke agenda. 

De voorbije week was Dimitri Vegas niet uit het nieuws te slaan.

Paris Hilton

Samen met zijn broer Like Mike mag Dimitri zich een goede vriend van Paris Hilton noemen. Omdat Paris ook af en toe achter een draaitafel staat, duurde het niet lang of de 2 Belgische broers stonden in de contactenlijst in haar GSM.
Het trio dook onlangs een Amerikaanse studio in voor de opname van het liedje "Best Friend's Ass". Een parodie op al die afgetrainde achterwerken op sociale media en het patsergedrag in de vipclubs. Voor de videoclip hebben ze ook schoon volk kunnen strikken. Zelfs Kim Kardashian doet mee.
Deze zomer zullen Dimitri, Mike en Paris samen ook achter het mengpanel staan op het "Garden Of Madness" op Ibiza.

Tienen

Omdat de groep The Prodigy niet naar Suikerrock zal komen, wegens het overlijden van zanger Keith Flint, staan Dimitri Vegas & Like Mike bovenaan de affiche van het Tiense festival op zaterdag 27 juli.

Rambo

Dimitri Vegas kan niet alleen muziek maken, hij doet het ook goed op het witte scherm. Na eerdere rollen in de films "Patser", "The Bouncer", "Lukas" en "Spider-Man: Into The Spider-Verse" is hij in september te zien naast zijn groot idool Sylvester Stallone
Dimitri speelt mee in de vijfde Rambo-film "Rambo V: Last Blood". In december mogen we van hem nog acteertalent verwachten.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!