Video: Bert Van Renne zingt 'Te mooi om waar te zijn' in 'Radio 2 Bene Bene'

vrijdag 2 april 2021 - 07:00
Bert Van Renne
Radio 2
Als White Bird had Bert Van Renne al enkele radio-hits, maar sinds vorig jaar brengt hij muziek uit onder zijn eigen naam. In 'Radio 2 Bene Bene' zingt hij zijn jongste single 'Te mooi om waar te zijn', een frisse popsong met een tekst die dicht bij de mensen staat.

'Te mooi om waar te zijn'

De jongste single van Bert Van Renne gaat over de liefde, maar ook een beetje over zijn dochter. Bert Van Renne: "'Te mooi om waar te zijn' gaat over jezelf openstellen voor de liefde en die positieve mindset terug vinden. Ik had een relatiebreuk meegemaakt en tijdens de lockdown ben ik terug tot rust gekomen. Ik leerde terug mensen graag zien. Toen heb ik ook beslist om opnieuw te gaan studeren. Het liedje gaat inderdaad ook wel een beetje over mijn dochter, die te mooi is om waar te zijn. Ik ben super fier op haar."

Op podium met papa

Bert Van Renne heeft zijn vader meegebracht als pianist. Bert Van Renne: "Ik moest noodwillig beroep doen op een gratis muzikant en dat is mijn vader geworden. (Lacht) Ik zeg niet dat hij geen getalenteerde muzikant is hé, in tegendeel zelfs. Je moet een beetje profiteren van de situatie want het is ook crisis in muzieklandschap." 

Ik trek mijn plan wel.

Bert Van Renne

Terug naar school 

Tijdens de lockdown heeft Bert Van Renne beslist om terug te gaan studeren. Bert Van Renne: "Ik ga momenteel inderdaad terug naar school om mijn regentaat Nederlands af te maken. De lessen worden online gegeven, dus ik kan het voorlopig wel combineren met mijn muziek. Het zijn tijden waarin je moet rekenen op elkaar, maar ik trek mijn plan wel. Ik vind deze periode eigenlijk veel erger voor de jeugd. Iedereen mist dingen, maar zij missen een stuk van hun ontwikkeling en dat kunnen ze later niet meer inhalen."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!