Video: BRAM zingt 'Als ik bij jou ben' in 'Radio 2 Bene Bene'

dinsdag 30 maart 2021 - 07:00
BRAM
Radio 2
BRAM is al jarenlang een bekend gezicht achter de schermen in de muziekwereld. Nu treedt hij uit het donker en schuift hij op richting de spotlights. In 'Radio 2 Bene Bene' brengt BRAM 'Als ik bij jou ben', een emotioneel nummer dat iedereen voor zichzelf kan invullen.

'Als ik bij jou ben'

In de studio van 'Radio 2 Bene Bene' zit een steengoede gitarist die nu ook met solowerk komt. BRAM: "In normale tijden verveel ik me niet, maar plots was corona daar en had ik heel veel tijd. Ik was nooit een weekend thuis dus in het begin was dat wel eens leuk. Na een tijdje werd het toch zwaarder en begon ik het podium te missen. Ik wist niet goed wat te doen met mijn tijd en heb dan enkele songs geschreven waaronder 'Als ik bij jou ben', dat gaat over het gemis naar het podium. Er was eerst wel enige twijfel om iets als mezelf uit te brengen omdat ik geen zanger was. Bob Savenberg en Niels Destadsbader hebben me moeten overtuigen. Zonder hen was het liedje misschien wel door iemand anders ingezongen." 

Ik ben aan het zweten van de stress. 

BRAM

Van sessiemuzikant naar soloproject 

We kennen BRAM als gitarist van onder andere Mathias Vergels, Wim Soutaer en Niels Destadsbader. BRAM: "Ik ben inderdaad sessiemuzikant en ik speel al ongeveer 12 jaar 150 optredens per jaar met verschillende artiesten. Zo'n soloproject is toch helemaal anders dan ik gewend ben. Ik ben aan het zweten van de stress (Lacht). Ik ben hier al heel vaak geweest zonder zenuwen, maar nu ben ik helemaal alleen en sta ik zelf vooraan. Dat is even wennen."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!