Video: Eva Jane zingt 'Fall in love' in 'Radio 2 Bene Bene'

vrijdag 19 februari 2021 - 07:00
Eva Jane
Radio 2
Je hebt haar zeker en vast al gezien als de fantastische achtergrondzangeres in programma's als 'Liefde voor muziek'. In 'Radio 2 Bene Bene' zingt ze haar jongste single 'Fall in love', een emotionele ballade over verliefd worden. Een liedje waar ze zelf enorm trots op is.

Eva Jane: "Mijn voornaam is Eva-Jane met een streepje. Ik wou eens gek doen en koos voor een artiestennaam zonder streepje."

Fall in love

Eva Jane: "Mijn nieuwste single 'Fall in love' heb ik al een tijdje terug geschreven. Het nummer gaat over alle keren dat ik verliefd ben geweest. Verliefd zijn, is leuk als je weet dat de ander je ook leuk vindt. Soms word je verliefd en weet je niet of de ander je ook leuk vindt en dat vind ik echt de hel. Het overkwam me de eerste keer op de basisschool. Ik kon niet meer normaal doen en begon te stotteren. Het nam me helemaal over. Het is er een beetje in blijven zitten en daar moest ik toch eens een liedje over schrijven."

Liefde voor muziek

Eva Jane is ook een zeer gewaardeerde backing vocal. Maandag ging het nieuwe seizoen van 'Liefde voor muziek' van start waar ze vaste achtergrondzangeres is. Eva Jane: "Dat is zo fantastisch om te doen. Soms vraag ik me wel af hoe dat goed gaat komen met zoveel verschillende persoonlijkheden bij elkaar. Toch ontstaan er elke keer opnieuw vriendschappen voor het leven."

Puzzels

Eva Jane bracht de coronaperiode door al puzzelend. Eva Jane: "Tijdens de lockdown hou ik me bezig met legpuzzels. Ik hoef geen saaie puzzels met alleen maar blauwe lucht. Geef mij maar de leuke met veel kleurtjes en mannetjes. Het is voor mij een oefening in geduld, maar na m'n vijftiende legpuzzel was ik de lockdown wel echt helemaal beu."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!