Video: Frantzis en Shauni Rau zingen 'Perfect' in 'Radio 2 Bene Bene'

woensdag 7 april 2021 - 07:00
Frantzis feat. Shauni Rau
Radio 2
Frantzis is een multi-instrumentalist die bij het grote publiek bekend werd door zijn deelname aan de preselecties van het Eurovisiesongfestival in 2016. Ondertussen schrijft hij herkenbare nummers voor krachtige stemmen. In 'Radio 2 Bene Bene' brengt hij 'Perfect', een duet met Shauni Rau.

'Perfect'

Vanessa Vanhove denkt meteen aan Ed Sheeran als ze de nieuwe single 'Perfect' hoort. Frantzis: "Dat is een groot compliment, maar ik hoor het zelf eigenlijk helemaal niet. Ik heb het nummer geschreven samen met Sean Dhondt en John Miles Junior. Vier jaar geleden speelde Shauni Rau in mijn voorprogramma. Ik kon het niet laten om haar te vragen om ook samen een single op te nemen en dat is er nu eindelijk van gekomen." Shauni Rau: "We hopen natuurlijk dat de single het goed gaat doen. Blijkbaar moeten we op TikTok zijn om internationaal door te breken." Frantzis: "Ik zit op TikTok. (Lacht) Iedereen kan me volgen via @Frantzis."

2016: het succesjaar

Zowel Frantzis als Shauni Rau lanceerden hun carrière in 2016. Frantzis: "Dat klopt. In 2016 deed ik mee aan de preselecties van het Eurovisiesongfestival met het nummer 'I'm not lost'. Uiteindelijk stond ik in de finale tegen Laura Tesoro en heb ik het niet gehaald." Shauni Rau: "Ik geef het liedje wel douze points. (Lacht) Ook ik maakte mijn debuut in 2016 en dat was in The Voice."


'Loved & lost'

Frantzis komt ook met een nieuw album 'Loved & lost'. Die titel doet je natuurlijk een hoop triestige nummers verwachten. Frantzis: "Dat is eigenlijk helemaal niet zo. Ook al is het onderwerp misschien iets donkerder, het zijn wel dansbare nummers. Het is deze keer geen dure productie, want die optie was er eigenlijk niet. Door de corona was ik niet in de mogelijkheid om een studio te boeken, dus ik heb bijna alles zelf gedaan in mijn eigen homestudio.

Mijn zoontje van twee maanden is meegekomen met ons en zo kan ik toch optreden voor publiek.

Shauni Rau

Toch publiek voor Shauni Rau

Veel publiek is er de laatste tijd niet in 'Radio 2 Bene Bene', maar Shauni Rau heeft vandaag toch haar jongste en grootste fan meegebracht. Shauni Rau: "Mijn zoontje van twee maanden is meegekomen met ons. Zo kan ik toch optreden voor publiek."


 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!