Video: Helena zingt 'Hologram' in 'Radio 2 Bene Bene'

donderdag 1 april 2021 - 07:00
Helena
Radio 2
De jonge Helena begint haar carrière in haar slaapkamer, net zoals Billie Eilish dat heeft gedaan. In 'Radio 2 Bene Bene' brengt ze haar debuutsingle 'Hologram', een liedje over wie je zelf bent en de impact die sociale media daar op heeft.

'Hologram'

Helena komt haar debuutsingle 'Hologram' voorstellen in 'Radio 2 Bene Bene'. Helena: "'Hologram' gaat over je zelfbeeld dat bepaald wordt door de sociale media. Ik maakte eigenlijk eerst kinderliedjes, maar het team achter mij wou verder gaan met een single. Daar is toen een songwriter voor gezocht en die heeft 'Hologram' geschreven. Ik vond het meteen een hele goede tekst. De videoclip is opgenomen in mijn eigen slaapkamer en dat doet natuurlijk denken aan Billie Eilish."


Talentshows

Helena is nog maar 14 jaar, maar heeft al een heel parcours afgelegd. Helena: "Toen ik nog maar zeven jaar oud was deed ik mee aan Belgium's Got Talent en toen ik 11 jaar was aan The Voice Kids. Daar heb ik geleerd om niet te veel stress te hebben. Op een podium staan en ook uitgezonden worden op televisie was wel speciaal. Voor camera's zingen was helemaal nieuw voor mij. Dat doe je natuurlijk niet als je thuis op je slaapkamer zingt. (Lacht)"

Ik zou het wel zien zitten om later ook een programma bij de radio te presenteren.

Helena

Ambities bij Radio 2

Helena kwam hier enorm enthousiast binnen met heel veel vragen. Helena: "Ik was inderdaad heel benieuwd naar hoe alles hier werkt in zo'n radiostudio en ik zou het wel zien zitten om later ook een programma bij de radio te presenteren. Na de middelbare school zou ik graag iets gaan studeren in de kunstensector, want ik ben wel een creatief persoon. Ik wil alleszins nooit ergens achter een bureau eindigen. Een job in de wetenschappelijke sector is ook zeker niets voor mij."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!