Video: Jarno zingt 'I go by the name'

woensdag 9 juni 2021 - 07:00
Jarno
Radio 2
Jarno is publieksopwarmer voor grote televisieshows zoals 'The Voice'. Hij wou nu zelf eens in de schijnwerpers staan en dan is het podium van 'Radio 2 Bene Bene' het eerste opstapje naar de grote roem. 

Gewoon Jarno

De artiestennaam van Jarno Boone is gewoon Jarno. "Het is simpel en herkenbaar. Ik wou niet te ver afwijken van wie ik ben en het vrij gemakkelijk houden voor iedereen. Als artiest en muzikant sta ik aan het begin van een carrière. Je kan mij wel vaak aan het werk zien op een podium als publieksopwarmer bij grote televisieprogramma's zoals 'The Voice', 'De Cooke & Verhulst Show', 'Wat een jaar!' en 'Belgium's got talent'. Ik heb het vak geleerd van Rob Vanoudenhoven."

De eerste zaalshow

Nu kriebelt het voor Jarno om ook in de schijnwerpers te gaan staan. "Ik doe heel graag publieksopwarming, dat is super leuk. Maar ik doe ook graag iets met creativiteit. Ik wil zelf ook graag iets maken, schrijven en spelen en zo meer op de voorgrond te stappen." Jarno wil graag zaalshows gaan spelen. "Net vòòr de eerste lockdown had ik met een zaalshow 5 try-outs gespeeld voor ongeveer 700 mensen. En toen kon het niet meer. De plannen zijn nu even opgeborgen en binnen een jaar hoop ik terug te kunnen optreden met deze voorstelling."

Een mix van alles

Wordt Jarno, net zoals Alex Agnew, een stand-upcomedian, die ook zingt in zijn shows? "Dat ben ik nu al. Ik weigerde om gewoon stand-upshows te doen, omdat er al genoeg én heel goede zijn. Als opwarmer sta ik ook
op een podium en ben ik al aan het entertainen zonder daarom een comedian te zijn. Als een televisie-opname stil ligt, dan zing je als opwarmer al eens een liedje of maak je grapjes of je eens een danspasje. Die elementen heb ik nodig in mijn zaalshows. Het is een mix van alles."

Discussie met zijn lief

In het liedje 'I go by the name' zingt Jarno 'I don't have a plan'. Dat klopt niet echt. Hij zit vol plannen. "Ik heb er al over gediscussieerd met mijn lief, die ook zegt dat ik vol plannen zit. (lacht) Maar daar gaat het niet om. Iedereen heeft wel eens het gevoel om de drukte van elke dag eens 24 uren opzij te zetten. En eens 1 dag geen verantwoordelijkheden hebben. Als we dat eens zouden kunnen, zou dat plezierig zijn. Daar gaat het liedje 'I go by the name' over."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!