Video: Jean Bosco Safari zingt zijn nieuwe single 'Million sounds of love' in 'Radio 2 Bene Bene'

woensdag 24 februari 2021 - 07:00
Jean Bosco Safari
Radio 2
De muzikale duizendpoot scoorde al hits in Australië, Zuid-Afrika en Argentinië. Vandaag blijft Jean Bosco Safari iets dichter bij huis en zingt hij zijn jongste single 'Million sounds of love' in 'Radio 2 Bene Bene'.

Million sounds of love

Het zijn rare tijden. Iedereen is streng voor elkaar. Jean Bosco Safari komt met een heel zacht nummer over de liefde. Jean Bosco Safari: "Het is een song die echt naar mij is gekomen. Op een bepaald moment komt die binnen via één zinnetje 'Feel the power of the universe' en toen kwam de inspiratie. Hij klinkt net iets anders dan wat ik normaal doe, net iets breekbaarder. Ik ben me wel degelijk bewust van alle verschrikkelijke dingen die in de wereld gebeuren. Daarvoor moet ik het niet laten om dit nummer uit te brengen. Ik kan dat maar een klein beetje proberen te zalven en dat is blijkbaar mijn ding. Ik stel me bewust eventjes breekbaar op, maar meer als het riet dat buigt en daarna weer rechtkomt." Safari is een verhalenverteller en een verbinder. De nieuwe single 'Million sounds of love' is daar een mooi bewijs van. 

 

Twee jaar geleden heb ik gezegd dat ik tien nummers per jaar wou uitbrengen.

Jean Bosco Safari

Tien nummers per jaar 

Jean Bosco Safari is al voor de derde keer te gast bij 'Radio 2 Bene Bene'. Maakt hem dat de meest productieve artiest van de Lage Landen? Jean Bosco Safari: "Dat zou ik wel graag willen, want dat zou betekenen dat ik resultaten boek. Twee jaar geleden heb ik gezegd dat ik tien nummers per jaar wou uitbrengen. Het gaat op dit moment wel vlot."

Livestream 

Vandaag, woensdag 24 februari, komt het tweede deel van de livestream 'Under sun, moon and stars'. Die kan je om 20.15 uur live volgen via Facebook. Jean Bosco Safari: "Zoals ik daarnet al zei, ben ik vrij productief. Morgen komt er dus een tweede deel van onze livestream. Dat zal met een grotere band zijn dan wat je vandaag hoort. 'Million sounds of love' is vorige keer al geweest, dus die hoor je morgen niet meer."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!