Video: Jérémie Vrielynck zingt 'Als je hem achterlaat' in 'Radio 2 Bene Bene'

dinsdag 6 april 2021 - 07:00
Radio 2
De jonge Jérémie Vrielynck weet maar al te goed hoe hij Nederlandstalige popsingles moet schrijven. Na 'Alleen bij jou' en 'Slechte gewoonte' komt hij opnieuw met een straffe single. In 'Radio 2 Bene Bene' brengt hij 'Als je hem achterlaat' en gaat hij graag de strijd aan met de hoge verwachtingen rond zijn muzikale carrière.

'Als je hem achterlaat'

In de nieuwe single van Jérémie Vrielynck probeert hij een meisje te overtuigen om te breken met haar vriend en voor hem te gaan. Jérémie Vrielynck: "Het onderwerp van 'Als je hem achterlaat' is niet iets wat ik zelf al mee heb gemaakt. Het is een fictief verhaal, maar het is wel accuraat denk ik. Het nummer kwam tot stand in de studio en ik wou het eigenlijk doorsturen naar het management, maar er stond nog geen tekst op. Ik heb dan op tien minuten een tekst geschreven samen met mijn muzikanten en het zo doorgestuurd. Die tekst is dan ook de definitieve tekst gebleven." 


De Vlaamse Top 50

Jérémie Vrielynck staat momenteel met twee singles in de Vlaamse Top 50. Jérémie Vrielynck: "'Als je hem achterlaat' stond op plaats zes en daar ben ik wel van onder de indruk, zeker omdat hij nog maar vier weken meespeelt. Het is een persoonlijk record. Ik word daar wel stil van. Ik denk niet dat ik iets zou uitbrengen dat gelijkaardig is aan de vorige single. Ik probeer het altijd wel beter te doen en leg de lat hoog voor mezelf. Daarmee creëer ik natuurlijk wel hoge verwachtingen, maar ik probeer ze graag tegemoet te komen."

Ik verlies elk jaar.

Jérémie Vrielynck

Paasweekend

Jérémie Vrielynck heeft vorig weekend natuurlijk ook genoten van Pasen. Jérémie Vrielynck: "Samen met mijn vriendin heb ik paaseitjes geraapt in de tuin. Dat is een jaarlijkse traditie. Zij had er meer gevonden en is dus gewonnen. Ik verlies elk jaar. (Lacht)" 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!