Video: N8N zingt 'Quit playing games' en 'Get that girl' in Radio 2 Bene Bene

vrijdag 15 januari 2021 - 07:00
N8N
Radio 2
N8N kleurde onze zomer met het aanstekelijke liedje 'Get that girl'. Dat smaakte naar meer en daarom goot hij de klassieker 'Quit playing games' van The Backstreet Boys in een vrolijk jasje.

Niet de zoon van

N8N is Nathan Ambach. Als je zijn voornaam op z'n Engels uitspreekt, kom je bij 'N-eight-N' of N8N. Hij is niet de zoon van de concertorganisator Paul 'Boogie Boy' Ambach, maar Paul is de vader van Nathan.

Nathan Ambach: "Ik besef dat 2020 voor heel wat mensen een moeilijk jaar was, maar voor mij was het fantastisch. 2020 was een sabbatjaar zonder optredens en reizen. Normaalgezien zit ik 3 à 4 maanden in Zuid-Afrika, dat mijn tweede thuis is geworden. Tijdens de eerste lockdown heb ik op mijn balkon voor mijn buren 80 concerten gegeven. Ik heb ook voor het eerst mijn buren leren kennen. Ondertussen heb ik ook een nieuw album opgenomen met intiemere muziek. Het is meer jazzy en bluesy geworden. Ik noem het 'quarantineswing' of swing uit de quarantaine. Ik heb met deze muziek al eens opgetreden. Ik merkte wel na een half uur dat ik evolueerde naar lockdownfunk. (lacht) N8N nam ook de klassieker 'Quit playing games' van The Backstreet Boys onder handen. "Ik vond dat een heel goed nummer en met heel goede muzikanten kon ik er een mooi nummer van maken."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!