Video: RIET zingt 'Aardbeien in januari' in 'Radio 2 Bene Bene'

donderdag 21 januari 2021 - 07:00
RIET
Radio 2
RIET heeft speciaal voor 'Radio 2 Bene Bene' haar mooiste schoenen uit de kast gehaald. Ze zong een heel mooie versie van 'Aardbeien in januari', een liedje over een verboden liefde.

Aardbeien in januari

Tijdens de coronaperiode is Riet heel creatief geweest. Ze heeft zich in stilte bezig gehouden. Riet heeft een nieuwe kindervoorstelling gemaakt. Ze maakt potjes in keramiek en er is een nieuw album 'Aardbeien in januari'. "De titel van het album en het nummer komt uit een ecologisch artikel waarin stond dat aardbeien in januari eigenlijk niet kan. Het liedje gaat over een verboden liefde. Net zoals aardbeien is januari gaat het over twee geliefden die niet bij elkaar mogen zijn", vertelt Riet aan Vanessa Vanhove.

Coach Raf Walschaerts

Het liedje 'Aardbeien in januari' is een duet met Raf Walschaerts van Kommil Foo. "Toen ik mijn nieuwe liedjes aan hem voorstelde, heeft hij mij gecoacht. Hij vertelde mij eerlijk wat hij goed en niet goed vond. Hij is een meester om de vinger op de wonde te leggen. Ik had al jaren het gevoel dat er iets aan mijn muziek niet klopte, maar ik wist niet wat. En Raf wist het wel. Heb je een probleem met jouw muziek? Eén adres: Raf Walschaerts." (lacht)

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!