Video: Wim Leys zingt 'Ik kijk naar boven' in 'Radio 2 Bene Bene'

donderdag 8 april 2021 - 07:00
Wim Leys
Radio 2
Bij het horen van de nieuwe single van Wim Leys snakken we meteen naar de zon. In 'Radio 2 Bene Bene' brengt hij 'Ik kijk naar boven', een aanstekelijk liedje dat ons weer doet genieten van de kleine dingen in het leven en voor een lichtpuntje zorgt in deze donkere tijden.

'Ik kijk naar boven' 

In deze tijd hebben we meer dan ooit nood aan een single zoals 'Ik kijk naar boven'. Wim Leys: "Ik probeer inderdaad wel een beetje licht aan het einde van de tunnel te brengen en daar krijg ik ook veel goede reacties op. Na een jaar van miserie is het tijd dat de zon weer schijnt, ook al sneeuwt het momenteel. De clip is ook opgenomen toen het twee graden was en sneeuwde. Ik ben een optimistisch persoon en dat wil ik ook laten uitschijnen in mijn liedjes. Het is zeker geen imago want ik ben echt zo. Het nummer is op mijn lijf geschreven. De lente is ten slotte in het land, klimatologisch toch, dus ik vond het tijd voor een song als dit."

Ik sta 20 jaar op de planken en hoop dat op 17 oktober te kunnen vieren in mijn thuishaven Erpe-Mere. 

Wim Leys

Feestjaar voor Wim Leys

Wim Leys ging van een heel drukke agenda naar pure verveling en dat in een feestjaar. Wim Leys: "Het is inderdaad feest, want ik sta 20 jaar op de planken. Ik hoop op 17 oktober mijn verjaardagsconcert te doen in mijn thuishaven Erpe-Mere. Dat is nog eventjes dus laten we hopen dat dat lukt. Dan pak ik het groots aan met muzikanten en gasten in een nieuw gebouwd cultureel centrum. We hebben het helaas al een jaar moeten doorschuiven. Iedereen mag het nu wel in fluo in de agenda zetten."
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!