Volg de 100 Vlaamse Klassiekers op Radio 2 Bene Bene in de Radio 2-app en ontdek de volledige lijst

zaterdag 9 januari 2021 - 09:45
Van 4 tot en met zaterdag 9 januari kan je op Radio 2 Bene Bene in de Radio 2-app de 100 Vlaamse Klassiekers volgen. Niet te missen!

Vanaf maandag 4 januari presenteert Iris Van Hoof de 100 Vlaamse Klassiekers, exclusief te beluisteren in de stream Radio 2 Bene Bene in de Radio 2-app. Elke dag telt ze vanaf 13.00 uur af naar de nummer 1 en ze doet dat in mooi gezelschap. 

Op maandag 4 januari zijn Barbara Dex en Mathias Vergels te gast in de 100 Vlaamse Klassiekers, op dinsdag 5 januari Ingeborg en Bart Kaëll, op woensdag 6 januari Sasha & Davy en 2 Fabiola en op donderdag 7 januari Stan Van Samang en Belle Perez. Vrijdag 8 januari volgt de ontknoping van de 100 Vlaamse Klassiekers. 

Iris Van Hoof leidt de luisteraar dan samen met Willy Sommers van de top 20 naar de top 10, Vanessa Vanhove neemt de plek van Willy Sommers in voor de hoogst genoteerde 10 nummers. De hele lijst hoor je nog eens zaterdag 9 januari om 10 uur in Radio 2 Bene Bene. 

Elke zondag presenteer ik de Vlaamse Ultratop 50. Fijn dat het aantal dit keer wordt verdubbeld naar in totaal 100 Vlaamse Klassiekers. Met deze lijst willen we bij Radio 2 de artiesten van bij ons nog eens extra in de kijker zetten. We voelen dat ze onze steun appreciëren en dat ze ook graag over de vloer komen, om mee te presenteren of op te treden. Hopelijk worden deze 100 Vlaamse Klassiekers een nieuwe jaarlijkse afspraak.

Iris Van Hoof

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!