Weekend van de Klant: shop jij nu anders dan vóór corona?

dinsdag 29 september 2020 - 11:30
Sinds 2017 is het 'Weekend van de Klant' uitgegroeid tot het grootste commerciële event van België. Tienduizenden handelaars, zowel kleine zelfstandigen als grote ketens, verwennen hun klanten met leuke attenties en originele extra’s. Ook steden en gemeenten slaan de handen in elkaar om er een onvergetelijk winkelweekend van te maken.

2020 is geen normaal jaar en zal het misschien ook niet meer worden. Moeten we in oktober nog steeds afstand bewaren? Of mogen we al weer funshoppen? Niemand die het op dit moment zeker weet. 

Wat wel vaststaat, is dat onze handelaars voor jou klaarstaan en ervoor zullen zorgen dat je veilig kan winkelen. En je je toch ook wel een beetje in de watten kan laten leggen 😊

Kom winkelen tijdens Weekend van de Klant 2020, dat doorgaat op zaterdag 3 en zondag 4 oktober, bij je favoriete, lokale winkels in je vertrouwde winkelstraat en steun zo de Belgische economie, welvaart en werkgelegenheid!

Ontdek op de website van 'Weekend van de Klant' alle deelnemende winkels, hun acties en de animatie in jouw gemeente.

Shop jij nu anders? 

Zijn jouw shopgewoontes veranderd sinds het begin van de coronacrisis? Naar aanleiding van het Weekend van de Klant willen Unizo en Comeos in kaart brengen of we onze shopgewoontes en -behoeftes inderdaad hebben aangepast. En daarvoor hebben ze jouw hulp nodig! Gewoon hieronder klikken en even invullen. Onze lokale handelaars kunnen er alleen maar beter van worden! 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!