Win een duoticket voor het unieke concert van Dana Winner: One Night Only

donderdag 19 maart 2020 - 12:00
Op zaterdag 31 oktober geeft Dana Winner een éénmalig en en uniek concert in het Antwerpse Sportpaleis. Een dubbel concert, zo mag je wel stellen, want Dana krijgt op het podium het gezelschap van de grootste klassieke dansgroep ter wereld: IL DIVO. En het goede nieuws: dankzij Radio 2 kan jij er misschien helemaal gratis naartoe!

Deze show wordt nóg grootser, mooier, maar zeker ook intiemer én indrukwekkender dan alles wat ik tot op heden heb gedaan! Om het podium te mogen delen met onder andere IL DIVO is natuurlijk een droom die uitkomt.

Zij stonden zelf al in het Sportpaleis en in Vorst Nationaal en traden eerder op met supersterren als Barbra Streisand en Céline Dion. Ik beschouw het dan ook echt als een eer om dat lijstje te mogen vervoegen op 31 oktober”, laat Dana Winner opgetogen weten.

IL DIVO op het podium

Het bekroonde internationale vocale kwartet IL DIVO komt 31 oktober 2020 opnieuw naar Antwerpen voor een uitgebreid gastoptreden tijdens én met Dana Winner in het Sportpaleis! De vier heren werden 15 jaar geleden ontdekt door Simon Cowell, groeiden uit tot een van de best verkopende groepen ooit binnen de klassieke muziek en zongen reeds voor Barack Obama en Queen Elizabeth II.

Meer dan 30 miljoen verkochte albums en 160 gouden- en platinacertificaties in 33 verschillende landen leverde hen zelfs een plaatsje op in The Guinness Book of Records als meest succesvolle klassieke band in de muziekgeschiedenis.

Naast een aantal duetten met Dana zal IL DIVO zelf ook een deel van de show voor hun rekening nemen. Het publiek krijgt dus best of both worlds.

“Dit wordt wellicht de grootste show in mijn carrière dus voor die gelegenheid mag ik de komende maanden ook nog enkele andere gastartiesten bekendmaken. Het wordt een magische en onvergetelijke avond met een terugblik naar de hits van vroeger en ook met materiaal uit het nieuwe album waar we nu volop aan het werken zijn”, besluit Dana Winner zelf.

Speel mee en win een duoticket voor dit unieke concert!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!