Win het allerlaatste duoticket van het Concertcafé met Milow

maandag 2 december 2019 - 10:09
Milow
Op zaterdag 14 december geeft Radio 2 de aftrap van een reeks exclusieve Concertcafés: bekende artiesten brengen voor een select publiek een akoestische versie van hun grootste klassiekers in de unieke intieme setting van strandbar De Kwinte in Westende. Voor het allereerste Concertcafé tekent niemand minder dan Milow present.

Allerlaatste tickets

Er zijn nog 2 stoelen die nog niet bezet zijn voor het Concertcafé met Milow op zaterdag 14 december in Westende. Deze 2 felbegeerde tickets kunnen naar jou gaan, als je luistert naar De Madammen op dinsdag 3 december.

Verwenarrangement

Je gaat niet zomaar luisteren naar Milow. Neen, je wordt ook door ons in de watten gelegd met een verwenarrangement
Op vrijdag 13 december schuiven jij en jouw partner jullie benen onder tafel in restaurant Barenzo in de Essex Scottishlaan in Westende. Jullie beginnen met aperitief en de amuses. Daarna komen de tapas, het hoofdgerecht en het dessert. Ook kan je gratis genieten van de passende wijnen, water, koffie of thee.
Aansluitend verblijven jullie in Holidaysuites in Westende. Na een uitgebreid ontbijt zijn jullie klaar voor een mooie dag aan de kust in Westende met als super-afsluiter: het exclusieve optreden van Milow in strandbar De Kwinte in Westende.
Daarna worden jullie terug in Holidaysuites verwacht voor een tweede zalige nacht. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!