Win VIP-arrangement voor Driedaagse Brugge-De Panne

donderdag 14 maart 2019 - 09:13
Driedaagse Brugge-De Panne
Nieuwe versie van driedaagse koers brengt World Tour naar de kust

Naar goede gewoonte raast het wielerpeloton eind maart langs onze kust. Vorig jaar gingen Elia Viviani (bij de mannen) en Jolien D'Hoore (bij de vrouwen) met het eremetaal naar huis. Wie dat dit jaar doet weten we op 27 en 28 maart want dan wordt er weer hard gekoerst tussen Brugge en De Panne. 

De mannenwedstrijd gaat op woensdag 27 maart van start in Brugge en kent na 205 West-Vlaamse kilometers, 5 hellingen en 7100 m kasseien zijn ontknoping in De Panne. De dames verlaten de kustzone niet en dus wordt het knokken geblazen tegen de wind. Jolien D'Hoore, Chantal Blaak, Anna Van Der Breggen, Marianne Vos, Lotte Kopecky en Chloe Hosking bevestigden hun deelname al.

Over het parcours en het volledige deelnemersveld van Brugge-De Panne lees je hier alles.

Win een VIP-arrangement voor Brugge-De Panne op donderdag 28 maart

Een koers die thuishoort in de World Tour is altijd iets speciaal. Het blijft dan ook uniek om dat vanop de eerste rij te kunnen meemaken. Daarom nodigt Radio 2 jou en je partner graag uit om op donderdag 28 maart de wedstrijd van de dames als VIP bij te wonen. Rond de middag wordt je in stijl ontvangen voor het aperitief en daarna schuif je aan voor een driegangenmenu met champagne en aangepaste wijnen. Tijdens de koers kan je naar de rechtstreekse TV-beelden kijken op een reuzescherm en vanop het VIP-terras kan je de finish en de huldigingsceremonie bekijken. Zegt dit je wel iets, dan volstaat een correct antwoord op onderstaande vraag. Succes!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!