Winkelhier met Radio 2 en UNIZO en win een Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque!

zondag 31 oktober 2021 - 12:00
Bewust kopen bij ondernemers van hier, het is goed voor iedereen. Omdat het geld dat je lokaal uitgeeft, meteen teruggeeft aan de gemeenschap: in een job voor je buurvrouw, in truitjes voor de voetbalploeg, maar ook in minder files op de baan. Een win-win, toch?

Dus, als je volgende keer aankopen gaat doen in de winkelstraat of online, spreek gerust van winkelhieren. Want wie winkelhiert kiest er bewust voor om geld uit te geven in een zaak van bij ons. Wist je dat je met een brood de lucht properder kan maken, je buurman een job bezorgen of de voetbalploeg een sponsor?

Hoe pak je dat aan Winkelhieren?

Bewust lokaal kopen bij ondernemers van hier, hoe pak je dat aan? Hoe weet je dat het om lokale handelaars gaat? Hier vind je alvast enkele handige tips. 

Vul de tekst van het Winkelhierlied aan en win een Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque ter waarde van 250 euro

Om ons aan te moedigen om in de toekomst nog meer te Winkelhieren hebben Ronny Mosuse en Miguel Wiels hun schouders onder het project van UNIZO gezet. Hoe? Met een lied: het Winkelhierlied

Dankzij UNIZO en Radio 2 kan je nu een Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque ter waarde van 250 euro winnen. Wij hebben uit het Winkelhierlied 3 fragmentjes weggelaten. Aan jou om de 'verdwenen' tekst aan te vullen.  

TIP: via deze link, kan je het lied beluisteren 🎧

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!