Zeger Van Noten uit Kamp Waes: "Ik wil als stotteraar tonen dat ik mij niet laat beperken!"

maandag 16 december 2019 - 16:08
VRT
Zondagavond 15 december was er de tweede aflevering van Kamp Waes, het televisieprogramma op één waarin gewone burgers de selectie ondergaan van de Special Forces, de speciale eenheid van ons Belgische leger. Ze begonnen met 15, ondertussen zijn ze nog met 10. Eén van de overblijvende kandidaten is Zeger Van Noten, student marketing én stotteraar.

Voorbeeld zijn

"Ik wil in kamp Waes als stotteraar graag laten zien dat ik mij niet laat beperken", vertelt Zeger Van Noten aan David in Spits. "En ik wil ook een voorbeeld zijn voor alle stotteraars. Eén op honderd personen zou ooit met stotteren te maken krijgen en dat is toch wel veel!"

Enorm veel positieve reacties

Er kijken enorm veel mensen naar Kamp Waes op één, meer dan anderhalf miljoen! Op de vraag van David of hem dat zenuwachtig maakte en misschien meer laat stotteren, antwoordt Zeger lachend "Het programma is opgenomen hé! Maar ik krijg wel enorm veel reacties. Veel telefoontjes, sms'jes ook van mensen die ik van vroeger ken. Allemaal positieve reacties!"

Niet meer stotteren

"Mijn doel is om mijn stotteren helemaal onder controle te krijgen. Ik doe mijn best, maar er bestaat géén spuitje tegen stotteren", besluit Zeger. 

Zeger Van Noten

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!