Zo vieren deze Bekende Vlamingen Valentijn!

zaterdag 13 februari 2021 - 11:30
Willy Sommers James Cooke Mathias Vergels
Kim Debrie en Ruben Van Gucht waren in 'Wat een week' al helemaal in Valentijnsstemming! Ze belden onder andere met James Cooke, Willy Sommers en het koppel Thuis-acteurs Mathias Vergels en Lynn van den Broeck. Wat blijkt? Niet iedereen is even goed voorbereid om het feest van de liefde te vieren...

Voor James Cooke is Valentijn een 'hoogdag': "Omdat we elkaar ontmoet hebben op een 14e augustus is de 14e altijd bijzonder. En zeker 14 februari. Dan vieren we dubbel." Deze Valentijn zal hij 5,5 jaar samen zijn zijn met z'n partner Dorian.
In augustus 2020 zou het koppel trouwen, maar ze hebben hun huwelijksplannen met een jaar uitgesteld door corona.

Ik vermoed dat Cindy morgen mijn lievelingseten zal klaarmaken: blinde vinken!

Willy Sommers

Het Valentijnsmenu

Liefde gaat door de maag bij Willy Sommers: "Ik denk dat Cindy voor mij zal koken. Ik vermoed dat ze mijn lievelingseten zal klaarmaken: blinde vinken!", verheugt Willy zich al. "Ik eet dat heel graag."

Ook James Cooke zal niet zelf koken: "Dat is geen valentijnscadeau als ik dat doe. Dan zou de 14e augustus de eerste dag zijn dat we elkaar leerden kenden, maar de 14e februari 2021 de dag dat we elkaar de laatste keer hebben gezien, denk ik!", lacht James. "We gaan iets bestellen."

Zelf koken? Dat is geen valentijnscadeau als ik dat doe

James Cooke

Telefooncontact

James z'n partner Dorian staat als 'Allerliefste liefje' in de contactlijst van z'n smartphone. "Met de A, omdat hij dan bovenaan staat!", vertelt James. "Wij sturen heel vaak naar elkaar. Ik denk wel zo'n 20 berichtjes per dag."

Willy Sommers haalde z'n inspiratie bij Balthazar Boma van FC De Kampioenen. In z'n smartphone staat er niet gewoon 'Cindy': "Bij mij staat er 'Poupée'! Vroeger zei ik 'Mon petit chat', maar het is toch 'Poupée' geworden", lacht Willy.

Toen ik Cindy ten huwelijk vroeg schoot ze in de lach. Ze wou me niet geloven!

Willy Sommers

Het meest romantische dat Willy Sommers ooit deed? Z'n huwelijksaanzoek voor Cindy: "Toen ik Cindy 6 maanden kende gingen we op reis naar Turkije. Ik was toen zo euforisch verliefd dat ik haar ten huwelijk gevraagd heb. Het was een heel romantisch moment, in een baai in Kusadasi in Turkije. En Cindy schoot in de lach! Ze wou me gewoon niet geloven! We kenden elkaar nog maar 6 maanden, maar ik viel helemaal in zwijm voor haar."

James Cooke en Willy Sommers zullen net als Stan Van Samang en Sven de Leijer alvast niet de hele dag thuis zijn bij hun partners, want ze worden op Valentijnsdag verwacht bij Radio 2!

Zondagmiddag kan je vanaf 16u luisteren naar de 'Radio 2 Valentijn 100', met de 100 meest romantische platen volgens de luisteraars van Radio 2. Kim Debrie presenteert afwisselend met haar Valentijnsdates: Stan, Sven, James en Willy. 

Huwelijksaanzoek bij 'Thuis'-koppel?

In 'Thuis' zijn Viv en Louis niet langer een koppel, maar met de relatie van Mathias Vergels en Lynn van den Broeck gaat het gelukkig wel goed!
Of dat dan ook betekent dat Mathias voor Valentijn iets heeft voorbereid voor z'n geliefde? "Euh, moet ik dat nu al zeggen?", valt Mathias uit de lucht. "Ik denk het niet", reageert Lynn. "Laat ons zeggen dat ik een plan heb. Een klein plan is ook een plan, dus dat komt goed", lacht Mathias. Waarop Lynn de wenkbrauwen fronst: "Hij is al de hele tijd bezig: Wij zijn zo toch geen Valentijnskoppel, wij doen dat toch niet?" 
Of dat deel zou zijn van een plan? "Ik moet het afwachten", besluit Lynn argwanend.

Een klein plan is ook een plan, dus dat komt goed

Mathias Vergels

Bij Mathias zijn nieuwe single 'Straatsteen' hoort een videoclip, waarin Mathias een huwelijksaanzoek doet aan Lynn. Of dat inspiratie biedt voor morgen?

"Ik denk dat niet, dat zou heel snel zijn", reageert Lynn. "Met Valentijn dat vragen is wat cliché, vind je niet?", redt Mathias zichzelf.
"Ja, dan zou ik wel iets origineler verwachten van hem", lacht Lynn.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!