De 6 leukste selfies van fans met artiesten van bij ons

maandag 1 juni 2020 - 13:00
Wij houden van de artiesten van bij ons, en jullie ook, zoveel is duidelijk! We kregen ongelooflijk veel selfies ingestuurd via de Radio 2-app. Kijk even mee naar de leukste exemplaren!

Marina Schippers en Will Tura

Marina zette Will Tura in de bloemetjes voor zijn verjaardag met een chocolade gitaar op ware grootte: "Ik had eigenlijk iets kleins besteld bij de chocolatier, maar toen hij vernam dat het voor onze Will bedoeld was, heeft hij er een huzaren stukje van gemaakt."

Martine De Coster en Christoff

"Christoff blijft de beste Vlaamse zanger voor mij. Deze selfie is nog genomen tijdens Plage Préferée met Kim Debrie aan zee vorige zomer. Christoff maakt altijd tijd vrij voor zijn fans na de optredens, hij staat altijd klaar voor ons. Still the best. Ik volg hem al vele jaren", stuurde Martine De Coster uit Tienen ons.

Rik Lesperoy en Bart Peeters

Oké, dit is geen échte selfie, maar Rik verdiende voor ons toch een bijzondere vermelding voor zijn originaliteit. "Omdat Bart niet bij mij is, heb ik hem maar geportretteerd en in het zonnetje gezet. Merci Bart voor je gevoelige en geestige muziek en lyrics", liet Rik ons uit Spanje weten.

Hilde Van Dievel en Will Tura

Wat een heerlijke foto uit de oude doos is dit! "Hoe lang zou dit geleden zijn?", vraagt Hilde ons. "Het waren mooie tijden toen Will Tura ergens in een grote tent optrad. Wat hebben wij ervan genoten!😉👌"

 Luc De Brier en Sergio

Een selfie vers van de pers! "Sergio is mijn dorpsgenoot en ik ben zijn cd gisteren persoonlijk bij hem thuis mogen gaan halen en ik werd heel vriendelijk ontvangen!"

Lenthe en Niels Destadsbader

Onze selfiekoning is zonder twijfel Niels Destadsbader, we zijn de tel kwijt geraakt van het aantal selfies dat we van zijn fans hebben toegestuurd gekregen. En we hebben ook zijn selfieprinses gelokaliseerd! De 10-jarige Lenthe "gaat graag met haar idool op de foto en dat is Niels Destadsbader zoals jullie zien 🙈😀", laat haar mama Vanessa Jaspers ons weten. We kregen maar liefst 15 foto's te zien van haar en Niels, en het is ongetwijfeld een collectie die nog verder zal aangroeien!

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!