Een hele week warmte tijdens Beste Buren voor De Warmste Week

donderdag 17 december 2020 - 23:33
’t Is zover! De Warmste Week is begonnen. Dat betekent een hele week warme radio, massa’s live muziek en gigantisch veel warme momenten. Ontdek hier hoe wij jou deze week verwarmen!

Reporters overal in Vlaanderen

Elke ochtend stuurt Britt Van Marsenille de Madammen op pad. Siska Schoeters, Cathérine Vandoorne en Anja Daems gaan de temperatuur meten op warme plekken en bij warme initiatieven in Vlaanderen. In de namiddag gaan Caren Meynen, Kim Debrie en Karolien Debecker op stap onder de vleugels van David Van Ooteghem.

Zing mee met Het Warmste Koor

Bij Radio 2 mag jij iemand die voor jou het verschil heeft gemaakt op een muzikale manier bedanken! Zing onze nieuwe versie van 'Ik hou van u' en wie weet schitter jij tijdens De Warmste Week in onze video. Elke avond om 17.10 uur verschijnt er een nieuwe versie op Eén. Stembanden warm? Zingen maar!  

Elke dag live muziek

Dansen tot je nat in het zweet staat! Deze week kruipen, heel wat live artiesten op ons Beste Buren-podium. Van Sandra Kim tot Cleymans en Van Geel. Je vindt de volledige line-up hier.

Ben jij een Warme Luisteraar?

We weten al lang dat we bij Radio 2 de beste luisteraars hebben. En nu zijn we op zoek naar veel warme luisteraars. Veel mensen hebben nood aan een babbel. Omdat ze eenzaam zijn, omdat ze door een medische aandoening minder buiten kunnen komen, … Daarom kan jij het verschil maken. Even tijd om een luisterend oor te zijn? Check hier alle info en schrijf je in bij één van de organistaties.

In de Radio 2-app, op televisie en op de radio natuurlijk

‘Beste Buren voor De Warmste Week’ hoef je nooit te missen. Je kan alles volgen via de nieuwe Radio 2-app. David en Britt zijn ook elke dag te zien op Eén tussen 10 uur en 12 uur en tussen 16 uur en 18 uur of je luistert gewoon naar de radio.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!