Luisteraar Linda maakt coronahit: "Ik heb het filmpje helemaal alleen gemaakt, mijn man moet ik dat niet vragen"

woensdag 8 april 2020 - 10:01
In deze bizarre tijden kunnen we allemaal wat extra positiviteit gebruiken! Luisteraar Linda uit Asbeek, 69 jaar en gepensioneerd, stuurde via de Radio 2-app een zelfgemaakt nummer over corona door. Pas op! 't Is een oorwurm.

"Het is heel toevallig bedacht" zegt Linda. "In februari was er een feestje van ons koor en we moesten iets op het vrij podium doen. Onze koorleidster heet Marina en ze leeft écht voor ons koor. Ik dacht dan aan dat liedje van Rocco Granata en ik heb die tekst aan corona aangepast." 

Twee dagen aan gewerkt

"Het is wel héél veel tekst. Maar toch heb ik er niet zo lang aan gewerkt, maar twee dagen. Alles klopt in in liedje, trouwens. We gingen naar Mallorca en we fietsten veel en we wandelen. Ik heb het filmpje ook helemaal alleen gemaakt, mijn man moet ik dat niet vragen, die blijft ver weg van Facebook en al die dingen!"

Grote familie met 64 kleinkinderen

"Op mijn leeftijd een internet hit, ik had vroeger moeten beginnen," lacht Linda. "Ik maak dikwijls zo nummers  met eigen teksten. Als we met verenigingen op weekend gaan, met Okra of ets anders, dan rekenen ze daar op. Linda, Linda, zeggen ze dan, maak nog een keer een liedje!  Of met de familie. Als één van mijn broers of zussen verjaart. Ik heb een heel grote familie, vier broers en vier zussen en samen hebben wij maar liefst 64 kleinkinderen. Ik hoor bij een grote familie", besluit Linda.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!