De 75e Gentse Jaarbeurs vanaf 21 oktober 2021: op de plaats waar het ooit begon ...

maandag 11 oktober 2021 - 06:00
Afbeelding van logo Jaarbeurs Gent 2021
JaarBeurs Gent 2021
De Jaarbeurs van Gent, "the place to be" om te ontdekken wat ondernemers jou kunnen bieden, vindt plaats voor de 75e keer. Het is volledig vernieuwd en komt terug naar waar het ooit begon: in het Gentse Citadelpark.

Vier dagen ontdekken

Elke dag strijden ondernemers: van handelaren, makers en uitvinders, om hun verhaal en hun passie aan de man te brengen. Starters, rebellen, een nieuwe lichting, en huizen van vertrouwen... allemaal "wijze" gasten die voor jou het beste van zichzelf willen geven. Je vindt ze in winkels, pop-up’s, webshops, ateliers en zoveel meer.

Ze zijn fier op wat ze doen, en jij bent fier dat ze er zijn voor jou. Eenmaal per jaar komen ze samen zodat jij, gedurende 4 dagen, jouw stad en streek kan (her-)ontdekken.

Geschiedenis

De beurs vindt plaats in het bekende Citadelpark in Gent, naast het Internationaal Congrescentrum, het historische Floraliënpaleis en het Kuipke. In 1946 ging daar de eerste Jaarbeurs door. Na 4 decennia gaat de 75e editie van de Jaarbeurs terug door waar het ooit begon…bekijk het filmpje maar eens hieronder:

De Gentse Jaarbeurs vindt plaats van donderdag 21 tot en met zondag 24 oktober 2021 in het Citadelpark in Gent.

Alle informatie over ticketverkoop, de deelnemende exposanten en nog veel meer vind je hier: https://www.jaarbeursgent.be/

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!