Komt er een muffe geur uit je stofzuiger? Zo los je het op!

donderdag 19 maart 2020 - 16:10
Heb jij ook last van een muffe geur tijdens en na het stofzuigen? Het vuil dat je opzuigt, blijft vaak langere tijd in de stofzak van je stofzuiger zitten. Daardoor kan die onaangename geur ontstaan. Met deze tips stofzuig je met de geur van 'de ziel van de Provence', heerlijk toch?

Waspoeder

Je hoeft niet per se naar de winkel om luchtverfrissers te kopen. Zuig gewoon wat waspoeder, gedroogde lavendelbloemen of verse theeblaadjes op met je stofzuiger. Die geur zal meegenomen worden door de lucht die de stofzuiger uitblaast. Zo geniet je van geweldig frisse geuren in iedere kamer van je huis. Laat die gasten nu maar komen!

Luchtverfrisser

Hetzelfde effect krijg je met een luchtverfrisser. Er bestaan zelfs speciale luchtverfrisserkorrels voor je stofzuiger! Je past dezelfde techniek toe, strooi een handjevol korrels op de vloer en zuig ze op met de stofzuiger. Net zoals het waspoeder werkt dit meteen.

Foto: HG

Geurstokjes

Ook met geurstokjes kan je aan de slag met je stofzuiger! Het verschil met het waspoeder en de luchtverfrisser is dat je de geurstokjes niet opzuigt, maar rechtstreeks in je stofzak legt. Het effect is wel hetzelfde. Er zal zich een heerlijke geur over je huis verspreiden, die jou het gevoel geeft dat je op vakantie bent in 'La Provence'. Droom maar weg! 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!