De Humorklas komt er weer aan!

woensdag 16 oktober 2019 - 11:00
de humorklas 2020
De Humorklas van Radio 2 is in 2020 aan zijn vierde editie toe. Ex-leerlingen van de Humorklas als Jens Dendoncker (winnaar 2013), Kamal Kharmach, Sander VDV (winnaar 2016), Soe Nsuki, Yannick Noben (winnaar 2018) en Amelie Albrecht hebben intussen hun sporen al flink verdiend op het podium en in de mediawereld.

In deze editie gaat Radio 2 samen met ‘meester’ Han Coucke’ meer dan ooit op zoek naar een allround-comedian, die op verschillende humorskills getest zal worden.

Workshops

De leerlingen die uitgekozen worden voor de Humorklas, mogen zich verheugen op workshops van stand-up comedian Han Coucke en een gastdocenten Walter Baele (Hoogleraar Typetjes en Imitaties), Henk Rijckaert (Docent Humoristisch Vloggen) en Jeron Dewulf (Professor Improvisatie) om zich voor te bereiden op de volgende ronde. Han begeleidt de leerlingen doorheen een aantal try-outs tot aan de finale.

Tijdens de verschillende finalerondes krijgen de leerlingen de kans om hun talenten te tonen aan het publiek én aan een jury van bekende comedians. Een unieke kans dus om uit hun directe feedback te leren. Altijd prijs, altijd gewonnen!

Wil jij ook leerling worden in de Humorklas? Hou dan alvast deze data vrij!

De selectiedag en de workshops van Han vinden plaats in het Radiohuis in Gent. De andere locaties worden later nog meegedeeld.

De Humorklas is een productie van Radio 2 en De Hofleveranciers met de steun van Sabam for Culture.

Schrijf je nu in

Inschrijven kan tot 7 december!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!