3 nieuwe hebbedingen volgens Samir

dinsdag 15 mei 2018 - 11:20
Bellen met je ring, zuinig slurpen of een flesje ontkurken met je jas? Het kan allemaal!

Finalstraw: het herbruikbare rietje

Doe je mee aan mei plastiekvrij? Probeer dan eens Finalstraw: een herbruikbaar metalen rietje. Wat er zo handig is aan deze gadget is dat het plooibaar is en perfect past in een doosje dat je aan je sleutels kan hangen. Hoe gemakkelijk is dat? Je krijgt er ook een siliconen-borsteltje bij om het rietje te kuisen. Want we willen natuurlijk niet dat jouw mojito naar cola smaakt...

Baubax 2.0: een slimme jas

Een jas waarmee je een fles kan openen of je gsm kan opladen, je kan er alleen maar van dromen... Wacht eens, die bestaat al: de Baubax 2.0. De jas heeft maar liefst 25 ingebouwde snufjes. De leukste van allemaal? Het opblaasbaar nekkussentje! De jas is zowel verkrijgbaar voor mannen als vrouwen. 

Lord of the rings: Xenxo-S ring

De Xenxo-S ring is een slimme ring, een heel slimme ring. Je kan ermee bellen, je boodschappen betalen of je tv mee bedienen. Maar dat is nog niet alles. De ring is ook een USB-stick en wekker. Jaja, het maakt je wakker door lichte vibraties uit te sturen naar je vinger. Nog een voordeel: je maakt er alleen jezelf mee wakker, geen geïrriteerde partner dus! De ring die je leven makkelijker maakt is verkrijgbaar in zwart, roze, wit en grijs.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!