Altijd een goed zicht op het podium met de one foot taller glasses

dinsdag 25 juni 2019 - 07:49
Iedere dinsdag schotelt Samir jou de nieuwste technologische snufjes voor. Deze week: een hoge bril voor kleine mensen, een super propere vuilbak en een batterij die op water werkt!

Ook een goed zicht voor wie klein is

De festivalzomer is in aantocht. Ben jij iets minder goed bedeeld in de lengte? Dan kan het een heel gedoe zijn om een beetje een goed zicht te krijgen op het podium. Maar die zorgen zijn voortaan van de baan met de one foot taller periscope glasses. Het werkt als een periscoop met een spiegel onderaan en één bovenaan en voor je het week kijk je boven iedereen uit! 

De super propere vuilbak

Een vuilbak houdt je huis netjes, maar de townew is ook nog eens heel netjes op zichzelf. Hij steekt zelf een nieuwe zak in... zichzelf en met de druk op een knop sluit hij de zak af zodat je 'm bij je vuilnis kan gooien. 

Batterijen die werken op water

De JAW battery (JAW staat voor Just Add Water) begint pas te werken wanneer je ze in contact brengt met water. Batterijen en water gaan meestal niet zo goed samen, maar deze batterij verliest dus niets van zijn lading voordat ze in contact komt met water. (en in nood kan je ze blijkbaar ook activeren door... ze in contact te brengen met urine.) 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!