Anticipeer nu al op de zomer met een handsfree, draagbare ventilator

dinsdag 7 mei 2019 - 08:41
Samir Korbi ontdekt alweer veelbelovende gadgets op het internet. Onder andere een draagbare ventilator die tijdens hete dagen lekker fris houdt.

Blö, de ventilator

De Blö is een handig apparaatje waar een ingebouwde ventilator in zit. Er zit ook een clip-on systeem op ingebouwd zodat je het apparaat overal mee naartoe kan nemen. Je kan het aan je T-shirt, bikini of zwemshort hangen. Volgens de producent ga je dankzij deze ventilator nergens meer zwetend naartoe. Je kan er ook essentiële oliën in stoppen zodat je ook nog eens lekker ruikt. Al zal een goeie fles deodorant ongetwijfeld hetzelfde effect bereiken en dat voor veel minder geld! 

Profix, de slimme tandenborstel

Een elektrische tandenborstel kennen we ondertussen allemaal. Maar een slimme tandenborstel, dat is misschien wel de toekomst? 

Samir Korbi noemt dit toestel 'de confontatietandenborstel'. Je kan met de Profix niet alleen poetsen, je kan ook de stand van je gebit nakijken als je klaar bent met schrobben. Hoe doe je dat? Via je smartphone natuurlijk! Want ja, er zit een ingebouwde camera in de Profix! Je kan foto's maken voor eigen gebruik maar je kan de beelden ook op social media zetten als je daar behoefte aan hebt. 

De Inpecteur staat uiteraard niet in voor de gevolgen van die keuze.   

Strig, eerste hulp bij pijnscheuten 

Onlangs had Samir het nog over 'Kailo', de plijster die pijn zou kunnen verminderen. Nu heeft hij een ander medisch wondermiddel gespot op het internet. 

Strig verdrijft de pijn dankzij de wonderen van techniek én massage. Als je met Strig over een pijnlijke plek wrijft, komen er micro vibraties vrij waardoor de pijn vanzelf zou verdwijnen. Straf als het werkt. Maar misschien klinkt dit toch wel écht te mooi om waar te zijn. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!