De Knitterate breit voor jou een muts

dinsdag 21 mei 2019 - 08:33
Samir Korbi ontdekt de meest veelbelovende gadgets op het internet. Deze week vindt een slimme breimachine, een pet die je hoofd koel houdt en een multifunctioneel tapijt.

De fitness cap houdt je hoofd koel

De fitness cap ziet eruit als een gewone pet maar niets is minder waar! In de pet zit er namelijk een volledige koelingsinstallatie verborgen. De bedoeling is dat je de pet opzet tijdens het sporten en dat de ingebouwde ventilator je hoofd koel houdt. Tegelijkertijd worden de dampen ook geabsorbeerd zodat je haar niet vettig wordt van je zweet.

Dat klinkt als een geweldige uitvinding. Ware het niet dat er aan de pet een gigantische slang hangt die verbonden is met een bak zo groot als een frigo. Want ja, daarin zit de echte koelingsinstallatie verstopt. Die zie je niet op de foto maar handig is het zeker niet. 

 

Het Yoy tapijt is tegelijkertijd een stoel 

Als je weinig plaats hebt in huis, dan is een opvouwbaar meubel altijd handig. Het Yoy tapijt is een origineel 2-in-1 meubel. Het yoy tapijt kan je namelijk omvormen tot een zitoppervlak. Het enige wat je moet doen is de ene kant van het tapijt vastpakken en ombuigen tot je het gewenste oppervlak hebt. Hoe dat kan? Met de ingebouwde aluminiumplaat.  Aan jou om te beslissen of de Yoy stoel ook lekker zit. 

De knitterate breit voor jou een muts

De Knitterate is een grote hulp bij het breien. En die uitvinding komt goed van pas in een tijd dat velen onder ons niet meer weten hoe dat moet. De machine neemt je letterlijk al het werk uit handen. Zie het toestel als een 3D-printer maar dan voor kledij.

Het enige dat je als gebruiker moet doen om bijvoorbeeld een sjaal te maken, is een design en kleuren kiezen en op een knop drukken. Als alles goed gaat, breit de machine voor jou het gewenste kledingstuk. De Knitterate is een veelbelovend project op de starterswebsite Kickstarter. Maar het is nog maar de vraag of zo'n ding ooit de kundige handen van je oma kan vervangen. 

Klik op de afbeelding hieronder voor de andere gadgets die Samir al ontdekte op het wereldwijde web!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!