De nieuwste hebbedingetjes van Samir

dinsdag 6 november 2018 - 10:55
Samir presenteert elke week de nieuwste technologische hebbedingen die je leven net iets makkelijker maken.

Dé ultieme droom: een automatische ruitenwasser

Ruiten wassen is altijd een hele karwei: beneden, boven, langs buiten en langs binnen. Je bent er een tijdje mee zoet...  Stel je nu eens voor dat een robot dit voor jou doet. Wel goed nieuws, dat kan! De Winbot plaats je gewoon op het raam en voor de rest kan je vanuit je luie zetel toekijken.

Je kan hem makkelijk bijsturen met een afstandsbediening en hij is geschikt voor alle soorten ramen. Het enige wat je af en toe zelf moet doen, is de stekker insteken om het toestel op te laden. What a time to be alive!

Itchy Nose: een slimme bril

De Itchy Nose is een slimme bril die je kan bedienen met je neus. Door bijvoorbeeld te krabben, je neus naar rechts/links te duwen of heen en weer te bewegen kan je swipen naar een volgend liedje. Die technologie gaat ons petje te boven en lijkt ook niet echt handig bij een verkoudheid..

Fantom Doorstop

In sommige huizen kan je hem vinden, anderen vinden hem dan weer onnodig: de deurstop. Toch kan hij je muren en deuren beschermen tegen het verslijten. Want wie slaat de deur al eens niet 'perongeluk' te hard open. 

De Fantom Doorstop zijn een twee magneten. Je bevestigt er eentje op de vloer, de andere hang je onderaan de deur. Vanaf dat de twee magneten in elkaars buurt komen, worden ze naar elkaar toegetrokken. Zo kan je deur nooit meer tegen de muur kletsen. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!