De nieuwste snufjes van Samir

dinsdag 19 juni 2018 - 08:40
De meeste mensen moeten er nog even op wachten, maar jij ontdekt hier al enkele producten waar iedereen over een paar jaar dol op is.

Digitsole smartshoe: stappen zal nooit meer hetzelfde zijn

Stappen doen we allemaal, dus wie weet is deze sneaker wel iets voor jou. De digitsole smartshoe is een heel slimme schoen die analyseert welke delen van je voet je het meest gebruikt. Als je op een foute manier wandelt, laat de schoen je via een app weten wat je het beste kan doen om zere voetjes te vermijden. Handig toch? Wandel je 's avonds op straat en is het een beetje te donker, geen probleem. Via je smartphone zet je gewoon je lichtjes aan en de grond wordt terug zichtbaar. Met één simpele klik kan je ook je schoenen aanspannen. Het beste van allemaal moet wel de ingebouwde zoolverwarming zijn! Een sneaker met heel veel mogelijkheden, het design moet je er natuurlijk wel bijnemen...

Ovie Smarterware: weg met eten verspillen

Vind je het ook een enorme verspilling als je telkens weer die etensrestjes moet weggooien? Dan is Ovie Smarterware misschien wel iets voor jou. Het zijn opbergdoosjes met slimme sensoren. De sensor verandert van kleur en geeft zo aan wanneer iets vervalt. De sensoren staan ook in verbinding met je smartphone. De applicatie stelt zelf receptjes voor met alle restjes die nog in je frigo liggen. Geniaal toch?

De drone-paraplu

In Japan zijn ze volop aan het experimenteren met drone-paraplu's. Bovenop de drone is dus een paraplu vastgemaakt die je volgt. Zo blijf je dus droog wanneer het regent. Er zijn wel wat kanttekeningen. Een drone maakt heel veel lawaai en na 20 minuutjes volgen is de batterij ook plat. Maar we zijn er zeker van: de Japanezen zullen er wel iets op vinden!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!