De 'one size fits all' jeans past niet voor iedereen.

donderdag 10 januari 2019 - 08:40
In populaire winkelketens hangen ze al geruime tijd in de rekken: 'de one size fits all' jeansbroeken. Het idee erachter is simpel: er is één maat en die past voor iedereen. In de ideale wereld kan dat misschien. Maar in de realiteit is het onzin.

Grote maten passen niet in het plaatje 

De one size fits all jeans is een geniaal marketing idee. Elke vrouw die gaat shoppen, kan zich vinden in die ene broek die in de rekken ligt. Simpel en gemakkelijk. Maar niet als je een afwijkende kledingmaat hebt. Dat blijkt duidelijk uit de test van 'De Inspecteur'.

Zes hartsvriendinnen testen de one size fits all jeansbroek uit. Hun maten variëren tussen een 36 en een 52. Elke vrouw doet een poging om de jeans te passen. Maar de realiteit steekt daar een stokje voor. Wie te zwaar is, past niet in de broek. Grote maten tellen dus niet mee voor de producent.

Dit is opnieuw een bewijs dat dikke mensen niet meetellen. Waarom zouden ze anders zeggen dat de broek voor álle maten past?

Leuke broek als ze past

De zes vriendinnen hebben de 'one size fits all' broek getest en, afhankelijk van de kandidaat, al dan niet goedgekeurd. 

De meisjes die maat 42 of kleiner hebben, zijn heel tevreden over de broek. 

  • Ze zit heel lekker
  • De broek voelt zacht aan
  • Het model past voor elk van ons 

Wie struiser is dan maat 42, heeft grote moeite om de broek aan te trekken. En dus luidt dat oordeel ook een pák strenger 

  • Nee, de broek past niet voor iedereen
  • Voor de prijs van 70 euro koop je toch een echte jeans! 
  • Want dit is geen jeans. Dit is een simpele legging met véél stretch. 

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!