De producttest: 7 kinderkledingstukken in de kleerkast voor een heel seizoen

donderdag 9 januari 2020 - 08:39
Kleding kopen voor je kinderen is een dure aangelegenheid. En daar wil het Belgische bedrijf Bonjour Maurice iets aan doen. Het bedrijf lanceert een box met 7 duurzaam geproduceerde kledingstukken waarmee je maar liefst 48 outfits kan samenstellen. Een garderobe voor een heel seizoen, en zelfs langer. Waar of niet? De Inspecteur doet de test.

Bonjour Maurice is een Belgisch kledingmerk dat naar eigen zeggen de kindergarderobe opnieuw uitvindt door ethische en omkeerbare kledingstukken aan te bieden. De kleding wordt op een duurzame manier vervaardigd in een fabriek in Portugal. Je kan een box kopen met 7 stukken in, voor 219 euro. Daarmee kan je je kind een seizoen lang kleden, want met de 7 stukken kan je 48 verschillende outfits samenstellen. 

Amy is de proefpersoon. Haar mama Gwenny is alvast enthousiast over de box. "De kledij is heel kleurrijk en van goede kwaliteit."

In de box zitten 4 bovenstukken en 3 onderstukken. Een onderstuk is een broek of een kleedje. Een bovenstuk zijn truien of vestjes. Elk kledingstuk kan je binnenstebuiten dragen. De ene kant heeft bijvoorbeeld een egaal kleur, de andere kant heeft streepjes. 

Pluspunten

  • Je betaalt een eerlijke prijs. 
  • De kwaliteit is goed. 
  • Je kan inderdaad heel veel combineren.
  • De ontwerpen zijn mooi. 

Minpunten

  • Het verschil tussen de binnen- en buitenkant van de kledij mag meer contrast hebben. 
  • Er mogen grotere tekeningen op de truien en de broeken staan. 

De kledij is heel kleurrijk, speels en van goede kwaliteit

Gwenny

8,5 op 10

"Hier kan ik Amy een heel seizoen lang mee kleden," zegt Gwenny. "Het is makkelijk en praktisch: als er een vlekje zit op haar kleedje, kan ze het gewoon omdraaien en dan kan ze weer proper haar dag verderzetten. Soms beslist Amy ook zelf om midden op de dag haar kleedje of trui om te draaien, dan heeft ze meteen een nieuwe outfit aan."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!