De Producttest: "Mijn kinderen vinden 'Banana Surprise' leuk, ik vind het waardeloos!"

donderdag 3 oktober 2019 - 08:52
Vijf sterren, zoveel krijgt de 'Banana Surprise' van het merk Fun Masters op de website van Bol.com. Het is speelgoed waarmee kinderen op een leuke manier bananen kunnen vullen met een smaakje naar keuze. Luisteraar Sofie laat me weten dat haar kinderen, Jozefien en Hannelore, verzot zijn op bananen. Dus stuurt De Inspecteur het pakket op richting Meldert voor een vakkundige test!

Een goedgevulde doos

In de doos van de Banana Surprise zitten heel wat benodigdheden: een plastieken mesje, een houder voor de banaan, een small rietje om in te brengen, een buisje om het rietje te reinigen én een papflesje om de banaan op te vullen. Er zit ook een geschreven handleiding bij en op de verpakking wordt de handleiding gevisualiseerd. "Handig als je het voor de eerste keer moet gebruiken", zegt Sofie.

Wij vinden het heel leuk, maar mama minder

Jozefien & Hannelore, mini-testkandidaten

"Nutteloos en smerig"

Testkandidate Sofie heeft weinig goeds te zeggen over het apparaat. "Het is nogal omslachtig om de bananen op een nette manier te vullen. Er zitten heel veel verschillende onderdelen bij die niet makkelijk te reinigen zijn. Gelukkig hebben we een vaatwasser."

Volgens Sofie is het ook moeilijk om de banaan niet kapot te prikken wanneer je het rietje erin schuift waardoor de chocolade al in de schil uitloopt. Met een grote knoeiboel als gevolg.

Niet alle onderdelen zijn even makkelijk in gebruik: "Het plastieken mesje is waardeloos om het topje van de banaan te snijden. Ik ga een eigen mes gebruiken. En voor de gesmolten chocolade in het papflesje te krijgen gebruik je beter een trechter."

"Het is een vrij nutteloos voorwerp. Ik denk dat het fijner is om verschillende fruitsoorten te snijden en zelf een fondue te maken. Dat is leuker, properder en zo kunnen ze verschillende soorten fruit eten", zegt Sofie. 

4/10

"Het product kost 11,99 euro bij Bol.com, dat is behoorlijk veel voor zoiets waardeloos. Zelfs 5,99 euro was nog te veel geweest"

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!