Een zomerklare poep dankzij een maskertje?

dinsdag 30 april 2019 - 12:12
Het Amerikaanse merk Bawdy Beauty belooft met haar 'poepmaskertjes' een zacht, strak en gehydrateerd effect. Klinkt als muziek in de oren voor de aankomende zomervakantie. Maar doen die maskertjes ook écht wat ze beloven? Luisteraar Ann doet voor mij de test!

Het merk Bawdy Beauty heeft 4 verschillende maskertjes in de aanbieding: een verjongend-, een detox-, een hydraterend en een 'verstrakkings'-masker. Het masker bestaat uit 2 vochtige driehoeken die je zo'n kwartier op je billen moet laten inwerken. 

Je kan de maskers aankopen per stuk voor zo'n €8 of in een verzamelbox voor €30. Zonder verzendingskosten uiteraard. 

"Teleurstellend"

Testkandidate Ann had hoge verwachtingen: "Ik vertrok net op vakantie. Als de maskers even efficiënt zouden zijn als ze beweren, dan zou ik met een strakke poep in mijn bikini kunnen rondlopen!". De verpakking oogt erg mooi, de verschillende kleurtjes spreken aan.

Maar het resultaat is teleurstellend. "De maskers hebben een onaangename geur. Je moet ook de hele tijd stil blijven liggen want bij de minste beweging vallen ze van je billen". Een resultaat zag Ann ook niet. "Ik merkte hoogstens dat mijn poep iets gladder was maar dat was het ook". 

5/10

"De maskers zijn niet meer dan een 5 op tien waard voor mij", zegt Ann. Ze vindt de maskers ook erg duur voor het effect dat ze maar teweeg brengen!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!