Gek of geniaal: een handtas met ingebouwd, flexibel scherm

dinsdag 28 januari 2020 - 14:18
Samir speurt elke week het internet af naar interessante gadgets. Deze week in de aanbieding: een mini-stofzuiger voor je gezicht, een handtas met ingebouwd scherm en metaaldetecterende sandalen!

Porfee

De Porfee ziet eruit als een elektrische tandenborstel, maar wordt gebruikt om iets helemaal anders mee schoon te maken. Het is een soort mini-stofzuiger waarmee je mee-eters en andere onzuiverheden kan verwijderen. Meer nog: er zit een camera ingebouwd waarmee je kan zien welke viezigheid je uit je huid zuigt. Je kan de camera verbinden met je smartphone en live mee volgen. Een beetje vies, maar je ziet wel meteen het resultaat.

Louis Vuitton & Royole handtas

Veel zotter gaat 't vandaag niet worden! Louis Vuitton stelt een nieuwe handtas voor met een ingebouwd, flexibel scherm aan de buitenkant. Je kan er gewoon mooi plaatjes op laten zien, maar even goed je favoriete serie op kijken. Louis Vuitton ziet de nieuwe handtas als een verlengstuk van de smartphone.

Metaaldetector sandalen

Wanneer je met deze sandalen rondwandelt, word je door geluid of vibratie verwittigd wanneer metalen in de ondergrond zitten. Handig voor de schattenzoekers onder ons!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!