Gezocht: een ‘schoen-maatje’ voor Det

vrijdag 13 oktober 2017 - 08:11
schoenen in het zand
Det uit Izegem heeft 2 verschillende schoenmaten en moet dus altijd 2 paar schoenen kopen. Ken jij een oplossing?

Duur

Ironisch dat Det uitgerekend in Izegem woont, dè schoenenhoofdstad van het land. Want uitgerekend met haar schoenen heeft ze problemen. Omdat haar linkervoet bijna 2 maten groter is dan haar rechter, moet ze altijd 2 paar schoenen kopen om comfortabel door het leven te kunnen stappen. Dat valt niet alleen duur uit, het is ook zonde dat er telkens twee gloednieuwe schoenen verloren gaan.

Oplossingen

Na een oproep in De Inspecteur kreeg Det al heel wat mogelijke oplossingen aangereikt:

  • Sommige schoenmerken bieden een ‘onparen-programma’ aan. Je kunt van een schoen twee maten in 1 doos bestellen, als je een opleg betaalt. Soms bedraagt die 15% van de prijs, soms 30 euro per paar. De wachttijd bedraagt wel tot 6 weken omdat de schoenen op maat gemaakt worden. Je kunt vaak ook maar kiezen uit een beperkt aantal modellen.
     
  • Er bestaan websites (vooral uit Nederland) waar je onpare schoenen kan bestellen; Helaas valt het aanbod voor Dets specifieke situatie een beetje magertjes uit.
     
  • Schoenenketens zoals Torfs en Brantano bieden klanten met een probleem zoals dat van Det een serieuze korting aan. Dat kan gaan tot -50% op het tweede paar schoenen. Op die manier kan Det wel kiezen uit de hele collectie.
twee verschillende schoenmaten

Schoen-maatje gezocht

Maar de allermooiste oplossing zou toch zijn: iemand vinden met exact hetzelfde probleem, maar dan net andersom. Concreet: een vrouw met links een schoenmaat van 36 en rechts 37,5.

Ken jij zo iemand? Of ben jij zelf het schoen-maatje van Det? Contacteer dan zeker De Inspecteur. Jullie kunnen samen heel wat geld besparen!

Schoen-maatje gevonden!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!