Huishoudboekjes: doe mee en bespaar!

maandag 31 januari 2011 - 09:30
Geld
Weet jij hoeveel je elke maand uitgeeft en waaraan precies? Inspecteur Decaluwé ontwikkelde samen met Netto een digitaal huishoudboekje om je te helpen je kosten onder controle te krijgen. Doe mee met

Voor de slotuitzending van het Huishoudboekje en de link om de laatste versie te downloaden, klik hier.

----

Weet jij hoeveel je elke maand uitgeeft en waaraan precies? Inspecteur Decaluwé ontwikkelde samen met Netto een digitaal huishoudboekje om je te helpen je kosten onder controle te krijgen. Doe mee met onze bewuste bv's en maak je eigen balans op.

In februari volgt Inspecteur Decaluwé jouw uitgaven op. Samen met Netto geven we elke week enkele tips om je maandelijkse budget goed in de gaten te houden en dus te besparen waar mogelijk.

Maandag 31 januari trappen we af samen met Petra De Rouck van Netto, die de portefeuille van de Vlaming uitkiepert en alvast enkele bevindingen meegeeft. Daarna halen we onze bewuste BV's erbij.

23 februari: wat met het overschot?

We naderen het einde van februari, de deelnemers krijgen stilaan een zicht op hun maanduitgaven. Met een beetje geluk is er ook wat over... waar naartoe met dat geld? Petra De Rouck van Netto legt uit wat de opties zijn om je spaargeld zo rendabel mogelijk aan de kant te zetten.
Of presentatrice Vanessa Vanhove, een van onze gewillige proefpersonen, een spaarcent dan wel een kater aan deze maand cijferen overhoudt, zal ook blijken. Hoe gedisciplineerd is zij te werk gegaan? Waar is ze zichzelf tegengekomen?

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!