Jullie tips om een coronakapsel te onderhouden én goede raad van kapper Francesco Vanderjeugd

vrijdag 4 december 2020 - 09:46
Kapsalons moeten nog meer dan een maand de deuren gesloten houden. Dat zorgt hier en daar al voor bijzondere coronakapsels. Gelukkig geven de luisteraars van de Inspecteur praktische tips om je coupe te onderhouden. En ook kapper Francesco Vanderjeugd deelt wat goede raad.

Ik kleur al 20 jaar mijn haar zelf. Ik haal mijn kleuren bij een speciaalzaak! Dat lukt me wel en ik bespaar heel veel geld.

Frieda Bossuyt

Ik ga vanmiddag de uitgroei bij mijn partner bijkleuren met de kleurenmengeling klaargemaakt door haar kapper, met de nodige instructies erbij. Super!

Guido Moens

Werk met goede producten. Haarkleuring kan zware brandwonden op je hoofd veroorzaken, dus voer zeker eerst een allergietest uit op de huid achter je oor.

Francesco Vanderjeugd

Ik verf al jaren mijn haar zelf. Een goede platte borstel kopen om de verf aan te brengen is belangrijk. Koop ook verf die op droog haar mag aangebracht worden. 

Christine Billiet

Ik heb mijn haar helemaal laten uitgroeien en kreeg veel goeie reacties.

Karin Soete

Ik gebruik een spuitbusje met kleur om mijn uitgroei bij te werken. Na het wassen is het er weer uit.

Yvette Cornelis

Op YouTube staan handige filmpjes die stap voor stap uitleggen hoe je de puntjes van je haar moet bijknippen. Maar je moet het wel aandurven natuurlijk.

Thomas Vereyd

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!