"Kamperen was nog nooit zó eenvoudig"

dinsdag 14 mei 2019 - 10:23
Samir Korbi ontdekt alweer veelbelovende gadgets op het internet. Onder andere een opblaasbare tent die je kampeerervaring heel wat aangenamer kan maken.

TentTube

De makers van de TentTube beloven een einde aan het gesukkel met je kampeertent. Je weet wel: de onhandige tentstokken, het opvouwen achteraf, om nog maar te zwijgen over de gehele tent weer terug in dat kleine zakje krijgen.

De TentTube is een opblaasbare tent die je moet aansluiten aan een pompje en één minuut later rijst het als een springkasteel omhoog. Maar dat betekent ook wel dat de tent niet met stokken in de grond kan vastgemaakt worden. Je kan als kampeerder dan alleen maar hopen dat er geen wind opsteekt.

Carry On Closet

Ook in de categorie 'handig-als-je-gaat-kamperen' is de Carry On Closet. Een draagbare kleerkast om het met andere woorden te zeggen. Het ziet er uit als een gewone reiskoffer maar wanneer je hem opendoet, komt er een uitrekbaar kledingrek tevoorschijn. In zes compartimenten kan je kleding en toiletgerief opbergen.

Als de Carry On Closet even goed dienst doet als hij eruit ziet, dan zullen heel wat rommelige reizigers heel gelukkig zijn!

Sobo Smart Side Table

"Een kastje van deze tijd", dat is wat de makers van de Sobo Smart Side Table beweren. Het is een kastje met een bluetoothverbinding en -speaker, een draadloze oplaadfunctie, een kluis én een ingebouwde frigo. "Wauw", zou je denken. Maar laat ons eerlijk zijn: is dat écht nodig? Een kleine wandeling van de zetel naar de frigo of het stopcontact is maar een kleine moeite..

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!