Kom naar de Grote Smaaktestdag van De Inspecteur!

dinsdag 3 maart 2020 - 08:45
Sven Pichal zoekt 100 enthousiaste proevers die op zaterdag 14 maart van 9u15 tot 13u30 in Leuven deel willen uitmaken van het smaakpanel van De Inspecteur. Je krijgt allerlei proevertjes voorgeschoteld op verschillende locaties én je krijgt een geleide wandeling door Leuven.

Elke maandag doet Sven bij De Inspecteur een smaaktest, waarbij 100 mensen 5 verschillende merken van 1 product proeven om dan te beslissen welk merk zij het lekkerste vinden. Voedingsdeskundige Annick Verween geeft commentaar bij de uitslag. Meestal wint het product waar de grootste hoeveelheid suiker of vet in zit!

Frietjes!

Als proever maak je de hele dag deel uit van het 100-koppige smaaktestpanel van De Inspecteur. Je vergelijkt en beoordeelt dus samen met 99 andere proevers verschillende voedingsproducten.
 
Maar de smaaktestdag is meer dan proeven alleen. Je krijgt namelijk ook een geleide wandeling in Leuven terwijl je van de ene proeflocatie naar de andere gaat. Je bezoekt het Radiohuis, het  Radiomuseum, de Universiteitsbibliotheek en Museum M. Na afloop zijn er frietjes voor iedereen!

Ontmoet De Inspecteur

Ook Sven zelf zal er zijn. Hij schotelt je hapjes voor en wandelt samen met jou en de stadsgidsen door Leuven. Allemaal gratis en voor niks. Het is te zeggen: je moet wel aandachtig proeven natuurlijk. En stemmen!

Wil jij deel uitmaken van het smaakpanel? Vul hieronder het inschrijvingsformulier in.

Let wel: De Inspecteur zoekt een representatief panel, dat betekent dat hij een goed evenwicht zoekt tussen het aantal mannen en vrouwen, jongeren en ouderen. Daarom wordt er tijdens de inschrijving ook naar je leeftijd gevraagd. Als je geselecteerd wordt, krijg je een mail met verdere informatie. Hopelijk tot op 14 maart in Leuven!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!