Mini-Inspecteurs: Jungle Jump

woensdag 8 augustus 2018 - 06:00
Deze zomer pakken we uit met 2 mini-inspecteurs : Selma (6) en Enno (8). Ze testen een originele activiteit uit voor kinderen, en geven hun ongezouten mening.

Onze mini-inspecteurs hebben zich helemaal kunnen uitleven op Jungle Jump: een pop-up event voor kinderen met 40 springkastelen.

Tof?

Enno en Selma waren allebei heel enthousiast, al heeft Selma vooral onder de verfrissende watersproeier aan de ingang gestaan. Volgens Enno kan je er makkelijk 2 uur spelen.  Enno geeft een 9 op 10, Selma een 10 op 10

Duur?

5 euro is niet duur volgens Enno. Hij zou er zelfs nog een volle euro meer willen voor geven!

Toiletten?

De toiletten waren proper, maar de organisator was zo eerlijk om ons te vertellen dat ze niet overal gratis zijn. Als pop-up evenement moeten ze zich soms aanpassen aan de lokale situatie, en zijn ze verplicht om een halve euro te vragen.

Leuk voor de ouders?

Je kan er een kleine hap nemen, of iets drinken aan een tafeltje, terwijl je een oogje in het zeil kan houden als ouder. 2 euro voor een frisdrank, en 4 euro voor een broodje smos, is niet zo heel duur volgens onze mini-inspecteurs. Zelf voorzichtig meespringen mag ook.

Proper?

We zagen wel wat sigarettenpeuken en dopjes op de grond, maar er liep ook een jongen rond om lege plasticflesjes van de tafels weg te nemen.

Bereikbaarheid?

Meestal kan je er geraken met het openbaar vervoer, aangezien ze vaak post vatten in of in de buurt van een stad.

Hittebestendig?

Als het echt warm wordt plaatsen ze ook enkele waterspringkastelen.

Bezoek de website van Jungle Jump voor alle locaties en meer praktische info.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!