Nagelnieuwe hebbedingen volgens Samir

dinsdag 10 september 2019 - 14:23
Elke dinsdag stelt Samir Korbi je voor aan de nieuwste en hipste gadgets die je leven nét iets makkelijker kunnen maken. Hoe gekker, hoe beter!

Bumper Dumper

Autoreizigers, jullie zijn gewaarschuwd. Een toiletbezoek tijdens een lange rit zou eens veel makkelijker kunnen verlopen dan je ooit had gedacht. De Bumper Dumper is een draagbare toilet die je aan de achterkant van je auto kan monteren. Het enige wat je zelf moet voorzien is een zak of emmer die alles opvangt.

Maar De Inspecteur heeft zijn twijfels. Want langs een drukke autostrade stoppen voor een boodschap op de Bumper Dumper kan heel wat wc-pottenkijkers met zich meebrengen ...

Een zeer slimme portefeuille

Een portemonnee waarmee je je smartphone kan opladen? Oh ja, het bestaat. De Baraddy is uitgerust met Qi-technologie, een moeilijk woord dat ervoor zorgt dat je toestellen draadloos kan opladen. Is je smartphone plat, leg hem dan even op je geldbuidel en klaar is kees. De portefeuille bevat zelfs een NFC-chip, waarmee je gewoon contactloos kan betalen. En ja hoor, je kan er ook gewoon fysiek geld in kwijt. Iets voor jou of toch lichtelijk overdreven?

Ook dat nog ..

Samir spot ook nog dit hoogtechnologische product op de markt: een robot die boetes kan uitschrijven in naam van de politie. In plaats van uit de auto te stappen, stuurt de politie een robot naar de wagen. Via een webcam kunnen de bestuurder en de agent met elkaar praten. Het gadget heeft volgens ons geen enkel nut want wat is er toch mis met een gewone conversatie?

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!