Nooit meer zonder toiletpapier dankzij robot Charmin

dinsdag 14 januari 2020 - 13:53
Samir zet 2020 goed in. Hij grasduint in de producten die begin januari werden voorgesteld tijdens de Consumer Electronics Show, of kortweg CES. Dat is de grote elektronicabeurs in Las Vegas waar start-ups en gevestigde techgiganten hun nieuwste toestellen voorstellen. Samir valt voor een toiletrobot, een optimistische weegschaal en een omgekeerde microgolfoven.

Charmin de toiletrollbot

Volgens Samir kan het niet anders of iedereen heeft binnenkort een rollbot in huis. We moeten namelijk allemaal op tijd en stond naar de wc en dan is niks vervelender dan een tekort aan toiletpapier. Dankzij Charmin de rollbot is dat probleem verleden tijd. 

De rollbot ziet eruit als een beer op wieltjes met een rol toiletpapier op zijn kop. Als je behoefte hebt aan extra papier, kan je Charmin inschakelen. Je moet hem gewoon 'roepen' met een oproep via je smartphone. Zo hoef je niet meer met een vuile kont rond te huppen op zoek naar een verse rol. 

Kakao de slimme weegschaal

Ook Kakao is een toestel dat binnenkort misschien je badkamer binnendringt. 

Het toestel wil komaf maken met de verzuchtingen van al wie op de weegschaal gaat staan. Deze weegschaal confronteert je niet met je gewicht. In de plaats daarvan krijg je als gebruiker positieve commentaar als je erop gaat staan. Kakao is een slim toestel en dus worden de commentaren live verstuurd naar je smartphone. 

De Kakao ziet er leuk uit. De weegschaal is gemaakt van zachte silicone en heeft de vorm van een wolk met daar bovenop een figuur. Je kan kiezen tussen drie figuren: Ryan de beer, Muji het konijn en Apeach, de paddenstoel. 

Juno, de omgekeerde microfgolfoven

Ontzettend veel mensen houden van vers gekoelde dranken. Maar die zijn niet altijd beschikbaar. Als je lang in de auto zit of lang onderweg bent, blijft je drank niet lang fris. De Juno wil daar iets aan doen. 

Je kan het toestel vergelijken met een microgolfoven maar dan omgekeerd. Je zet het drankje in de Juno en na twee minuten is je drank gekoeld. 


De producten die Samir voorstelt zijn nog niet te koop. De ontwerpers van het product willen vooral aantonen dat de mogelijkheden met slimme technologie eindeloos zijn. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!