Oeps, fout pakketje: "Ik bestelde een MP3-speler en ontving een penisring"

woensdag 24 februari 2021 - 08:00
An bestelt schoenen online, maar ontvangt pantoffels en mannenonderboeken. En blijkbaar is zij niet de enige die een fout pakketje ontvangt.

An stuurt een tijdje geleden een bericht naar De Inspecteur. Ze heeft schoenen besteld bij Scapino, maar het pakket van iemand anders gekregen. Na weken heen en weer mailen heeft ze nog altijd het juiste pakket niet ontvangen. De Inspecteur lanceert een oproep naar gelijkaardige verhalen. Dat levert dit hilarisch resultaat op.

Ik bestelde niks en kreeg een doos luiers. Mijn jongste kind is ruim 42!

Josée Meyvisch

Op mijn 16e bestelde ik een MP3-speler bij bol.com. Maar ik kreeg een penisring. Blijkbaar had een student per ongeluk wat pakketjes omgewisseld.

Thomas Senior

Ooit een canvas met een familiefoto op gekregen. Alleen was dat onze familie niet die erop stond!

Stefanie Menten

Een van de zonen had een shirt besteld met zijn naam op. Maar hij kreeg er een met een andere naam.

Kristel Hoefman

Ik had op de Bijenkorf schoenen besteld met mooie korting. Enkele dagen later kwam het pakje aan en tot mijn grote teleurstelling zat er een bestekset in de doos.

Karen Laneuw

Ik kreeg ooit een doos pillen om grote erectie te krijgen, maar ik ben een single vrouw. Ik moest ze terugsturen en dat kostte me nog 5 euro ook!

Marie-Jeanne Michiels

Mijn man had een computerscherm besteld, maar toen hij het pakje ging ophalen bij de post leek de doos toch wel heel erg licht. Er bleken twee kussens in te zitten.

Tineke Cobben

Bij Bol.com een kindertablet besteld en in de plaats een verpakking glijmiddel gekregen. 

Guy Lefèvre

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!