Samir stelt voor: drogen zonder handdoek en een pleister voor het slapengaan

dinsdag 31 maart 2020 - 12:00
Elke dinsdag stelt Samir Korbi je de nieuwste en hipste gadgets voor die het leven nét iets makkelijker kunnen maken. Deze week heeft hij het over jezelf afdrogen zonder handdoek, een slimme pet en een pleister die je helpt om beter te slapen.

Afdrogen zonder handdoek

Na het douchen, grijpen we onmiddellijk naar onze handdoek. Voor productontwikkelaar Arebo is dat verleden tijd, want het brengt een lichaamsdroger op de markt die je lichaam in enkele seconden droogt. Het concept is eenvoudig: je stapt met beide voeten op de droger en het toestel start automatisch. Volgens de producent is het toestel hygiënischer dan een klamme handdoek en bespaar je liters aan water doordat je geen handdoeken meer hoeft te wassen.

Je wint aan tijd, aangezien je tijdens het drogen bijvoorbeeld jouw tanden kan poetsen. De lichaamsdroger is geschikt voor iedereen, zelfs voor huisdieren. Het toestel is wel niet geluidloos, je kan het vergelijken met het geluid van een haardroger. Het kost wel meer dan een set handdoeken, namelijk 220 euro.

Slimme pet

Binnenkort wordt het warmer en beschermen we ons best tegen de zon, door een pet te dragen bijvoorbeeld. De producent Maxvirtual bedacht een slimme pet, de Cynaps, die je kan koppelen aan jouw smartphone. De pet laat je naar muziek luisteren, beschikt over een ingebouwde zaklamp en bevat kleine zakjes om bijvoorbeeld je kleingeld in op te bergen. De pet komt in verschillende kleuren en laadt draadloos op. 

Je kan de pet volledig personaliseren en kiezen welke snufjes jij graag toevoegt aan jouw hoofddeksel. De kostprijs start vanaf zo'n 50 euro.

Pleister voor het slapengaan

Er komen heel wat gadgets op de markt die je een betere nachtrust beloven. ZPatch is er één van. Het is een pleister die bestaat uit natuurlijke ingrediënten, waaronder het slaaphormoon melatonine. Je brengt de pleister twee uur voor het slapengaan aan op je huid en haalt hem eraf eens je wakker wordt. 

De pleister belooft ook te helpen als je last hebt van een jetlag. Een doosje bevat 28 pleisters en kost ongeveer 30 euro

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!