Samir's handige eindejaarsgadgets

dinsdag 4 december 2018 - 09:24
Samir zoekt en vindt altijd de nieuwste technologische gadgets die ons leven nét iets makkelijker maken. Ook deze week heeft hij enkele suggesties.

Een kerstboom voor kattenmensen

Mensen met een poes kennen het probleem dat zich voordoet gedurende de feestdagen: katten houden van de kerstboom. Ze kruipen er graag in, met alle gevolgen van dien: kapotte kerstballen of een boom die omvalt.

Het merk Argos heeft er niet beter op gevonden om een halve kerstboom te ontwerpen. Het heeft wat weg van een strandparasol. Mooi is het zeker en vast niet, maar het heeft wel zijn effect. 

Albedo Spray voor veiliger verkeer

Het is vroeg donker en dat is niet altijd even veilig voor onze fietsers. Er zijn al heel wat oplossingen: fietslichten, reflecterende kledij, fluo-hesje, ... Een leuk alternatief is de Albedo Spray!

Het is een permanente spray met reflecterende eigenschappen die je op je kleren of schoenen spuit. De spray is heel makkelijk afwasbaar. Er is zelfs een diervriendelijke variant die je op de pels van je hond kan aanbrengen. Veilig joggen met de hond: Check!

The Guts Game: een alternatief gezelschapsspel

De eindejaarsperiode brengt familie samen en daar wordt al eens een gezelschapsspelletje bij betrokken. Ben je de klassieke spelletjes een beetje beu? Dan is The Guts Game een fijn alternatief. Alhoewel fijn.. Het is niet voor mensen met een zwakke maag.

Elke deelnemer slikt een pilletje in dat in verbinding staat met je smartphone. Het pilletje registreert de temperatuur in jouw spijsvertering. Dan kan je verschillende spelletjes spelen: om het snelst de laagste temperatuur of om het snelst de heetste temperatuur. Hierbij kan een ijsje of een Mexicaanse peper helpen. 

Het spel zit nog in een testfase. Of het populair zal worden, dat  is een andere vraag....

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!